VOOR PROFESSIONALS

 

Heb jij kennis van zaken, ben jij no nonsense, maak je graag het verschil en ga je de verwachtingen van onze opdrachtgevers overtreffen, dan pas jij bij SC. Toe aan een nieuwe uitdaging in dienst of al freelancer? Aan de slag bij SC of bij een van onze opdrachtgevers? Meer informatie? Neem contact met ons op als je ervaring hebt in:

Medical Afairs

Research & Development

Human Resources

Zorg

Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan en wil je een oriënterend gesprek met ons over de mogelijkheden via SC? Neem dan contact met ons op of upload hier direct je CV en wij nemen contact op!

  • Werksfeer

  De inhoud van je functie kan nog zo leuk zijn maar als de sfeer ontbreekt kan je nooit optimaal functioneren. Wij durven te zeggen dat binnen SC de combinatie van functie-inhoud en sfeer een ultiem positieve chemische reactie geeft. Of je nou als intern consultant of freelancer werkt, we zijn één team met het zelfde doel. De combinatie van succes en plezier maken ons bedrijf uniek om voor te werken.

  Als Life Science en/ of Zorg professional heb je kennis van zaken, een passie voor innovatie en verbetering van gezondheid in brede zin.

  Vanwege je kennis en directe inzetbaarheid ben je van grote betekenis voor organisaties of bedrijven die een tekort aan resources hebben of niet beschikken over de expertise waar jij over beschikt.

 • Consultants en Interim-Managers

  Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe consultants en (interim) managers die aan bovenstaand profiel voldoen. Wil jij deel uitmaken van ons vaste team en beschik je over ervaring die aansluit bij de services die wij aanbieden dan zien wij je reactie graag tegemoet.

 • Freelance of ZZP

  SC brengt jou in contact met opdrachtgevers die perfect aansluiten bij jouw profiel. Via SC kun jij het werk doen wat je het liefste doet en zorgt SC voor acquisitie, training, advies, continuïteitsborging tijdens afwezigheid en back office werkzaamheden. Deze aanpak verhoogt dus het werkplezier en is financieel ook nog eens heel aantrekkelijk aangezien jouw uurtarief ( beduidend) hoger is dan de kosten van de SC back office.

 • Kennisbijeenkomsten en samenwerken

  Voor freelancers en ZZPers organiseren wij kennisbijeenkomsten en brengen we professionals desgewenst met elkaar in contact waardoor interessante samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan.

  Bij grotere opdrachten werken we met onze eigen consultants én met freelance consultants. Een optimale match van expertise en skills is hierbij doorslaggevend. In samenspraak met ons netwerk ontplooien wij graag nieuwe concepten en ondersteunen we jou daar waar het van optimaal toegevoegde waarde is.