OUTPLACEMENT

Bent u toe aan een transformatie van uw organisatie en personeel? SC ondersteunt uw organisatie waar nodig. Dat kan organisatiebreed, teamgericht en op individueel niveau. Voor uw werknemer kan reorganisatie en dreigend baanverlies impact hebben. Reacties zijn zeer verschillend op het zicht op een nieuwe uitdaging binnen de organisatie of elders.

Met onze klantgerichte aanpak stellen wij vanuit SC aan de hand van uw vraagstelling ons team samen dat uw organisatie ondersteunt. Wij hebben de kennis en kunde om u te adviseren over efficiënte oplossingen: met betrekking tot reorganisatie, change management, outplacement en coaching.

SC biedt support bij de herinrichting van organisatie en helpt uw werknemers snel en succesvol naar een nieuwe baan binnen uw bedrijf óf bij een nieuwe werkgever. Bij ons staat centraal dat zowel uw organisatie als uw medewerkers beter tot hun recht komen.

Daarnaast begeleiden wij werknemers succesvol die de overstap willen maken naar een bestaan als freelancer/ ZZP.

Mochten assessments deel uit maken van de transformatie binnen uw organisatie, dan beschikken wij over in assessment gespecialiseerde consultants.

In onze werkwijze staat centraal dat de juiste werknemer op de juiste plek aan het werk is. Dat bevordert bedrijfsresultaten en werkplezier en beiden zijn belangrijk!