``Als ik met alle winden mee waai ben ik niet onderscheidend en succesvol.``
Raymond J.P. Schmidt

In 1999 richtte Raymond Schmidt, arts (1948) na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in klinisch onderzoek zijn consultancybureau Raymond Schmidt Consultancy op. Onder zijn leiding werd o.a. de succesvolle dienst “begeleiding van METC-procedures” ontwikkeld en uitgerold in het Nederlandse geneesmiddelenonderzoek. Honderden onderzoeken zijn door de unieke aanpak goedgekeurd met een enorme tijdswinst voor de opdrachtgever tot gevolg. Daarnaast zijn vele klinisch onderzoek gerelateerde projecten, interim-management opdrachten en trainingen succesvol uitgevoerd. Zijn DNA en zeker ook zijn eigenzinnige aanpak vormen het fundament van het succes. Twintig jaar later heeft de founding father van RSC zijn kennis en kunde overgedragen aan de volgende generatie consultants.

Schmidt Consultancy'The Next Generation Consultants'

Anno nu staat er onder de naam Schmidt Consultancy een full-service bedrijf met experts in Life Science en Zorg. Wij kennen deze branches door en door.

Onze klanten vragen om een partner die meerwaarde biedt: qua inhoudelijke kennis, betrouwbaarheid, creativiteit, betrokkenheid, een no nonsense benadering én het bedenken van out of the box benaderingen; zij vinden ons succesvol eigenwijs. Wij bieden de meerwaarde waar onze opdrachtgevers, al dan niet bewust, naar op zoek zijn.

Met ons team van consultants en professionals hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de Life Science en Zorg branche. Wij hebben bijgedragen aan succesvolle projecten voor kleine, grote, beursgenoteerde bedrijven en instellingen in binnen en buitenland.

Het team bestaat uit eigen consultants met verschillende ervaringsniveaus, variërend van Junior tot Executive. Wij werken samen met professionals die op zoek zijn naar tijdelijke opdrachten of juist toe zijn aan een volgende stap in hun carrière waar zij zich verder kunnen ontwikkelen.

Daarnaast werken we samen met een groot netwerk van gerenommeerde partners die over aanvullende expertise beschikken en waarmee we graag de krachten bundelen om u van dienst te zijn. Samen bieden we een breed, allround en tailor made dienstenpakket aan.

Schmidt Consultancy speelt flexibel en snel in op de behoeften van de klant. Naast ons vaste dienstenpakket ontwikkelt Schmidt Consultancy nieuwe services die aansluiten bij de ontwikkelingen en behoeften van onze partners en opdrachtgevers.