THE PERFECT MATCH

Werving en Selectie, wie kent het niet. Je hebt er honderden bedrijven van in Nederland. De afdeling The Perfect Match van SC is niet één van die vele bedrijven. Wij zijn anders, wij zijn succesvol eigenwijs. Waarom: omdat wij kritisch, constructief en met kennis van zaken met u meedenken. En.. wij kennen onze opdrachtgevers en kandidaten door en door. Wij leveren maatwerk zoals u dat van ons mag verwachten. Daarnaast tonen wij ownership: mocht u ondanks onze zorgvuldige werkwijze niet tevreden zijn over de door u geselecteerde kandidaat, krijgt u uw geld terug. Voor ons is belangrijk dat u overtuigd bent van onze toegevoegde waarde.

The Perfect Match voor opdrachtgevers: Alle kandidaten in The Perfect Match hebben het juiste DNA ten aanzien van de beoogde functie maar ook binnen de context van uw organisatie en bedrijfscultuur. Zowel inhoudelijk als qua persoonlijkheid dienen zij te matchen. Het liefst selecteren we professionals die u iets extra’s te bieden hebben.

Waarom The Perfect Match? U kiest als opdrachtgever niet zo maar voor SC. U kiest voor ons als u, net als wij, wars bent van ellenlange procedures en overeenkomsten van tig pagina’s. U wilt een no nonsense en effectieve aanpak waarbij u kunt rekenen op een perfect eindresultaat? Kunt u zich hierin vinden? Dan zijn wij samen The Perfect Match.

The Match Selection: Alle kandidaten komen uit ons netwerk. We kennen ze niet van papier maar hebben ze zorgvuldig persoonlijk geselecteerd. Voordat een kandidaat in onze Match Selection komt is een uitvoerige screening gedaan. Deze screening gaat verder dan kennis en kunde. De combinatie van inhoudelijke business wise competenties in combinatie met the way of life maken de kandidaat wel of niet geschikt. Wij maken de Match tussen het door u of ons samen opgestelde profiel en de kandidaat. En wij durven te zeggen: Niet goed? Geld terug, want wij maken The Perfect Match.

Wilt u een frisse onafhankelijk blik op uw huidige organisatie? Zou het niet goed zijn om eens een externe te laten kijken waar de kansen liggen op o.a. gebied van efficiency en productiviteit? We komen graag eens vrijblijvend met u van gedachten wisselen.

The Match Makers voor professionals: The Perfect Match is de intermediair “nieuwe stijl” die op zoek is naar jou. We werken met veel bedrijven en organisaties in Life Science en Zorg op projectbasis of voor permanente functies. Wil je kennis maken en uitvinden of jouw DNA matcht met het DNA van onze opdrachtgevers en van ons DNA? Neem dan snel contact op of upload hier direct je CV en wij bellen je!

Carpe Diem. Maar wel met een plan voor de toekomst. Dat geeft mij plezier in mijn werk.
Image
Meta Horstman
Submission Specialist