TRAINING & COACHING

In Life Science en Zorg is er, terecht, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Training op maat is daarbij van groot belang. In samenspraak met onze opdrachtgever bieden wij training aan die aansluit bij datgene wat een organisatie, team of werknemer nodig heeft.

SC biedt een breed scala aan Training, Coaching en Dagvoorzitters.

Training
Image
Wet- en regelgeving relevant voor klinisch geneesmiddelenonderzoek
Project Management
Leiderschapstraining
Communicatietraining
Motivational Speaking
Thuiszorgmedewerkers: van Patiënt naar Cliënt
Klantgerichtheid en gastvrijheid
Coaching
Image
SC ondersteunt mensen en organisaties om beter te functioneren en te presteren. We bieden coaching trajecten op maat: voor medewerkers, leidinggevenden en directieleden maar ook voor teams. Coaching kan desgewenst gecombineerd worden met een assessment vooraf. Wij werken samen met gerenommeerde bureaus die hierin gespecialiseerd zijn. SC denkt graag met u mee om het beste uit uw organisatie en uw medewerkers te halen.
Dagvoorzitter
Image
Een dagvoorzitter geeft een extra dimensie aan uw training, congres of evenement. De eerste zinnen tijdens de opening én de afsluiting met terugblik op de hele dag zijn essentieel voor het langdurige effect van jouw event. Doe je dat zelf of laat je dat over aan iemand die daar veel beter in is dan jij? Schoenmaker blijf bij je leest, dat is ons advies in deze. Graag geven wij u advies en verzorgen deze taak met succes voor u. In samenwerking met onze partner LEF Events kunnen wij ook de totale organisatie van uw training, event of congres voor u verzorgen. Kijk op LEF.events voor meer informatie.